Patalynės Užvalkalai

Kokybiški patalynės užvilkimai internetu. Manopatalyne.lt parduotuvėje visuomet rasite tiek siuvamos, pagal individualius matmenis, tiek jau pasiūtos patalynės. Pristatome visoje Lietuvoje per 1-5 d.d. Turime komplektų įvairiausių atspalvių ir išmatavimų. Audinių ivairovė leis išsirinkti Jums patį tinkamiausią patalynės komplektą, prekiaujame aukščiausios rūšies medvilnės satino, medvilnės drobės ar antialerginio mikropluošto patalynės komplektais.

Subkategorijos

  • SATINO (100% medvilnės) PATALYNĖ

    Įstrižo audimo,100% medvilnė dar vadinama Satinu. Satino medvilnė pasižymi ilgaamžiškumu ir tvirtumu. Audinys ypatingai atsparus blukimui. "Sviestinis" audinio paviršius suteikia subtilaus žvilgesio ir švelnumo. Satino patalynės komplektai yra vieni perkamiausių ir mėgiamiausių. 

  • DROBĖS (100% medvilnės) PATALYNĖ

    Patalynės užvilkimai iš medvilnės audinio. Natūralus audinys užtikrins gerą poilsį ir puikią savijautą. Siuvame įvairių išmatavimų patalynės komplektus iš natūralių - medvilnės audinių.

  • Paklodės

    Visų dydžių paklodės iš natūralių ir sertifikuotų audinių. Siuvame beveik visų išmatavimų paklodes su guma per visą perimetrą arba įprastas - be gumos.

  • SIUVAMA PATALYNĖ

    Nuo šiol bus dar paprasčiau visiems, kuriems reikalingi nestandartinių dydžių ar sudedamųjų dalių užvalkalai. Susikurkite jaukią miegamojo aplinką savarankiškai:

    Kiek ir kokių išmatavimų pagalvių užvalkalų Jums reikia - galbūt iš tos pačios medžiagos norėtumėte užvalkalų ir dekoratyvinėms pagalvėlėms?

    Kokio dydžio paklodė Jums reikalinga, gal tai bus paklodė su guma - juk tai taip patogu! 

    Kokio dydžio antklodės užvalkalas Jums reikalingas? Galbūt netgi dveji, kad ilsėtis būtų dar patogiau?

    Juk taip gražu kai viskas dera - pasitelkime fantaziją..

  • AUDINIAI
    Audiniai patalynei siūti. Manopatalyne.lt parduotuvėje rasite ir audinių, patraukliomis kainomis. Asortimente turime vaikiškos drobės (drobelės), medvilnės drobės, medvilnės satino. Kurkime jaukius namus kartu!

Rasta 122 prekės(-ių).

Rodoma 1-12 iš 122 prekės(-ių)