SIUVAMA PATALYNĖ

Siuvami Patalynės Komplektai

Nuo šiol bus dar paprasčiau visiems, kuriems reikalingi nestandartinių dydžių ar sudedamųjų dalių užvalkalai. Susikurkite jaukią miegamojo aplinką savarankiškai:

Kiek ir kokių išmatavimų pagalvių užvalkalų Jums reikia - galbūt iš tos pačios medžiagos norėtumėte užvalkalų ir dekoratyvinėms pagalvėlėms?

Kokio dydžio paklodė Jums reikalinga, gal tai bus paklodė su guma - juk tai taip patogu! 

Kokio dydžio antklodės užvalkalas Jums reikalingas? Galbūt netgi dveji, kad ilsėtis būtų dar patogiau?

Juk taip gražu kai viskas dera - pasitelkime fantaziją..

Subkategorijos

  • Satino Patalynė
    Siuvame medvilnės satino patalynę individualiai Jums, įvairiausių išmatavimų ir komplektacijos. Aukščiausios rūšies medvilnės satino patalynė yra labai mėgiama dėl subtilaus blizgesio, ilgaamžiškumo, paprastos priežiūros. Tarsi šilkas švelnus ir lengvas, tačiau labai tvirtas ir kokybiškas audinys.
  • Drobės Patalynė
    Įvairiausių išmatavimų siuvama drobinė patalynė. Manopatalyne.lt internetinėje parduotuvėje rasite įvairių spalvų ir marginimų natūralios drobinės patalynės. Šie patalynės komplektai yra tokie, kokius mums yra siuvusios, kadaise, mūsų močiutės: tvirti, kokybiški, ilgaamžiai, o svarbiausia - labai malonūs naudoti. 
  • Vaikiška Patalynė
    Parduotuvėje manopatalyne.lt siuvame patalynę kūdikiams, vaikams ir paaugliams. Įvairiausių spalvų, su mylimiausias moderniais raštais ar piešiniais, animacinių filmų herojais natūrali ekologiška medvilnės patalynė nepaliks abejingo nė vieno mažylio. Tėveliai džiaugsis aukšta patalynės komplektų kokybe. Siuvame įvairiausių išmatavimų ir komplektacijos patalynę.

Rasta 23 prekės(-ių).

Rodoma 1-12 iš 23 prekės(-ių)