Vaikams

Parduotuvėje manopatalyne.lt skiriame ypatingą dėmesį vaiko miego reikmenims. Dauguma mūsų prekių yra gaminama Lietuvoje, pagal individualius išmatavimus, visos prekės, skirtos kokybiškam vaiko poilsiui, yra saugios ir yra sertifikuotos. Kokybiški, minkšti, purūs ir lengvi patalai. Prekiaujame tiek natūralaus pluošto pataliukais, tiek sintetiniais (antialerginiais).Patalynės komplektai kūdikiams, vaikams ir paaugliams. Apipavidalinti mylimiausių pasakų ar animacinių filmukų personažais tikrai nudžiugins kiekvieną vaiką. Taip pat gaminame ir kokybiškus smėlinukus mažyliams, su originaliais užrašais, arba lietuviška atributika - visi mažyliai priverčia nusišypsoti, tačiau originaliai pasipuošęs mažylis yra dar geriau :)

Subkategorijos

  • PATALYNĖS KOMPLEKTAI

    Spalvingi, patvarūs ir ekologiški patalynės komplektai kūdikiams, vaikams ir paaugliams. Manopatalyne.lt parduotuvėje rasite patalynės pagamintos iš medvinės drobės (arba drobelės) arba medvilnės satino. Lietuvoje pasiūta patalynė yra natūrali, švelni, atspari blukimui ir burbuliavimuisi. Platus spalvų ir raštų pasirinkimas. Puikus kokybės ir kainos santykis! Siuvame ir individualiai, tiek standartinių, tiek nestandartinių išmatavimų patalynę. Siuvame ir dideliais kiekiais: patalynė vaikų darželiams, vaikų namams, gydymo įstaigoms.

  • PAGALVĖS

    Pagalvėlės vaikams. Naturalios, su pūkų ir plunksnų užpildu ir antialerginės su silikonizuoto poliesterio kamuoliukų užpildu.

  • ANTKLODĖS

    Antklodės vaikams. Naturalios, su pūkų ir plunksnų užpildu ir antialerginės su silikonizuoto poliesterio kamuoliukų užpildu.

  • PAKLODĖS
    Įvairiausių išmatavimų paklodės vaikiškoms lovoms. Paklodės su guma, paklodės be gumos ir neperšlampamos paklodės. Siuvame Jums reikalingų matmenų paklodes.

Rasta 55 prekės(-ių).

Rodoma 1-12 iš 55 prekės(-ių)